Top

Zwarte actieve kool en tea tree zeep

  • Zwarte actieve kool en tea tree zeep
  • Zwarte actieve kool en tea tree zeep
  • Zwarte actieve kool en tea tree zeep
6,95
per stuk
Binnenkort weer leverbaar

Zwarte actieve kool en tea tree zeep van Zeeplokaal


Deze natuurlijke zeep met zwarte actieve kool en etherische tea tree olie van Zeeplokaal zorgt voor een heerlijk diepe reiniging van de huid. Zwarte actieve kool bindt zich aan vetten en vuiligheid van de huid en etherische tea tree olie staat bekend om zijn zuiverende werking. Daarnaast heeft tea tree een heerlijke geur! Niet schrikken van het zwarte sop wat deze zeep afgeeft, deze spoel je namelijk zo weer weg en blijft niet achter op de huid. 

Kortom een fijne natuurlijke zeep voor een diepe reiniging van de huid! Geschikt voor lichaam, gezicht en voor op de wastafel.

Waar gebruik je deze zeep voor?

Deze zeep met zwarte actieve kool en tea tree olie gebruik je voor het lichaam en het gezicht. Het is vooral een fijn en geschikte zeep voor het gezicht. Smeer je gezicht in met deze zeep om vervolgens de huid rustig te masseren, spoel vervolgens de huid af met lauwwarm water en je gezicht is heerlijk schoon!Inhoud: 1 stuk natuurlijke zeep.
Een natuurlijk stuk zeep die vegan is, proefdiervrij en vrij van palmolie en SLS (sodium lauryl sulfaat).
Gewicht: minimaal 110 gram.

Ingrediënten Zwarte actieve kool en tea tree zeep

Verzeepte kokosolie*, verzeepte olijfolie*, verzeepte zoete amandelolie, verzeepte castorolie, water, zwarte actieve kool en etherische tea tree olie*

INCI (Internationale naamgeving): Sodium Cocoate*, Sodium Olivate*, Sodium Sweet Almondate, Sodium Castorate, Aqua, Activated Charcoal, Melaleuca Alternifolia*

* = biologisch geproduceerd.