Wie wij zijn


Sinds 2013 ben ik mama van een prachtige dochter en in 2015 mocht ik ook nog een prachtige zoon verwelkomen. Inmiddels is ons gezin uitgebreid met nog een zoon (januari 2018). Samen met mijn partner en kinderen woon ik in Oudewater en run ik deze webshop met veel liefde en passie.
 
Met de geboorte van mijn dochter begon ook mijn zoektocht in het ouderschap en alles wat daar bij komt kijken, waaronder dus ook speelgoed en baby- en kinderproducten.
Ik kwam er al snel achter dat veel speelgoed en andere producten niet duurzaam zijn. Daarnaast zijn deze producten schreeuwerig, fantasieloos en bovenal bevatten ze vaak gevaarlijke stoffen. Al met al niet iets wat je graag aan je kind wilt geven.
De vraag naar duurzame producten die je wel met een gerust hart aan je kinderen zou willen geven wordt gelukkig steeds groter. Om aan deze vraag tegemoet te komen ben ik deze webshop gestart. Over de naam van de webshop was ik snel uit: mijn dochter heet Felicia en als moeder wil ik haar en mijn zoontjes graag leren om bewuste keuzes te maken voor duurzame, veilige en mooie producten!

Voilà de naam van de webshop!
 
Groetjes Patricia Rietveld

Patricia en Felicia - Felicia's Choice
Patricia en Felicia

Felicia’s Choice
0630397069
info@feliciaschoice.nl
Helena Rietbergstraat 17
3421CK Oudewater
KvK: 65059697
BTW: NL001988349B74

Cart
Your cart is currently empty.