Halfweg uitbreidingsset WayToPlay

22,00 incl btw

2 op voorraad

Beschrijving

Deze fantastische halfweg uitbreidingsset bevat acht baandelen: vier bochten, twee rechte baandelen bedrukt met parkeerplaatsen, het nieuwe speciale verbindingsdeel en koppelstuk. Met het waytoplay verbindingsstuk los je alle verbindingsproblemen op, dit was de ‘missing link’: hiermee leg je eenvoudig een mooie lus in jouw waytoplay autobaan.

De waytoplay baandelen zijn aan twee zijden bedrukt. Leg ze tussen of naast jouw waytoplay autobaan voor nog meer speelplezier én om even uit te rusten. Je breidt jouw waytoplay autobaan zo uit met 8 baandelen of combineer twee sets om een complete cirkel te leggen.

Inhoud uitbreidingsset

waytoplay Halfweg uitbreidingsset:

  • 2 parkeerstroken
  • 4 bochten linksom/rechtsom
  • 1 koppelstuk
  • 1 verbindingsdeel

Over WayToPlay

Waytoplay is een fantastische autobaan gemaakt van flexibele rubberen baanonderdelen. De flexibele wegdelen maken deze autobaan uniek! Alle wegdelen kunnen als puzzelstukken aan elkaar gekoppeld worden en vormen iedere keer weer een nieuwe route. Daarnaast kunnen alle baanonderdelen gebruikt worden op verschillende ondergronden doordat deze vervaardigd zijn uit soepel rubber. Een drempeltje hier of daar is geen probleem! De weg vormt zich naar de grond waar de snelweg op geplaatst wordt en omdat het van rubber is, raken de auto’s nooit in een slip. Slijtvast, stevig en geschikt voor binnen en buiten!

Schoonmaken baanonderdelen

De baanonderdelen kunnen eenvoudig schoon gemaakt worden doormiddel van een vochtige doek of met een sopje onder de kraan.

> Alle overig speelgoed
> Meer waytoplay producten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Halfweg uitbreidingsset WayToPlay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.