Top

Waytoplay ringweg 12-delig

  • Waytoplay ringweg 12-delig
  • Waytoplay ringweg 12-delig
  • Waytoplay ringweg 12-delig
  • Waytoplay ringweg 12-delig
  • Waytoplay ringweg 12-delig
  • Waytoplay ringweg 12-delig
  • Waytoplay ringweg 12-delig
  • Waytoplay ringweg 12-delig
32,95
per Stuk
Verwachte levertijd: 1-2 werkdagen

WayToPlay ringweg 12 delig


Waytoplay ringweg is een fantastische autobaan gemaakt van flexibele rubberen baanonderdelen. Deze waytoplay ringweg is een set bestaande uit 16 wegdelen. De flexibele wegdelen maken deze autobaan uniek!

Alle wegdelen kunnen als puzzelstukken aan elkaar gekoppeld worden en vormen iedere keer weer een nieuwe ringweg. Daarnaast kunnen alle baanonderdelen gebruikt worden op verschillende ondergronden doordat deze vervaardigd zijn uit soepel rubber. Een drempeltje hier of daar is geen probleem! De weg vormt zich naar de grond waar de ringweg op geplaatst wordt en omdat het van rubber is, raken de auto's nooit in een slip. Slijtvast, stevig en geschikt voor binnen en buiten!

Waytoplay ringweg 12 delig combineert met ander speelgoed

Deze set is uitstekend te combineren met ander speelgoed! Combineer deze veelzijdige autobaan bijvoorbeeld met houten blokken, treinbanen, auto's, poppetjes, verkeersborden of de Wobbel. Het kan allemaal! Spelen met deze weg prikkelt de fantasie, stimuleert spel en kan tevens leerzaam zijn. Verkeersregels kunnen bijvoorbeeld spelenderwijs aangeleerd worden. Garant voor uren speelplezier!

Uitbreiding sets

Naast de ringweg zijn er ook andere sets van deze fabrikant te koop. Uitbreiden is dan ook geen probleem! Combineer de waytoplay ringweg met bijvoorbeeld de autoweg (16-delig) of met de snelweg (24-delig) voor nog grotere wegen en nog meer plezier de King of the road (44 delig). De mogelijkheden zijn eindeloos!

waytoplay is innovatief, leerzaam, duurzaam en daarom uniek in zijn soort!

Schoonmaken baanonderdelen

De waytoplay baanonderdelen kunnen eenvoudig schoon gemaakt worden doormiddel van een vochtige doek of met een sopje onder de kraan.

Inhoud waytoplay ringweg

waytoplay ringweg 12-delig:
2 rechte stukken van 11x22 cm
8 bochten 11x16 cm
1 rotonde in vierkante vorm, met tekening cirkel 11x11 cm
1 kruisingen in vierkante vorm, met tekening kruising 11x11 cm

Deze set wordt geleverd zonder auto's.

> Alle overig speelgoed
> Meer waytoplay producten

Artikelnummer: 201607

Gerelateerde producten