Top

Tandpasta op een stokje - pepermunt Lamazuna

  • Tandpasta op een stokje - pepermunt Lamazuna
  • Tandpasta op een stokje - pepermunt Lamazuna
  • Tandpasta op een stokje - pepermunt Lamazuna
9,75
per stuk
Binnenkort weer leverbaar

Tandpasta op een stokje - pepermunt Lamazuna


Zorgen voor minder afval doe je nu ook met deze tandpasta! Dankzij deze vaste tandpasta is de tube tandpasta verleden tijd.
Lamazuna heeft namelijk een vaste tandpasta op een stokje. Deze tandpastablok is met de handgemaakt met natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten. Het houten stokje is volledig composteerbaar.

Inhoud: 1 vaste tandpasta op een stokje met een pepermunt smaak.
In verband met de essentiële olie van pepermunt is deze tandpasta niet geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven, zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 3 jaar.

Hoe te gebruiken

Maak je tandenborstel nat met warm water en wrijf over de pasta heen. Er ontstaat wat schuim en je kan vervolgens je tandenpoetsen. Het stokje met de tandpasta bewaar je in een glazen potje of beker.

Gaat lang mee

Het tandpastablok gaat evenlang mee als 2 tubes tandpasta! Je poetst je tanden door met een natte tandenborstel op de blok te wrijven tot het goed schuimt. De vaste tandpasta heeft een antibacteriële werking en kan daarom gemakkelijk worden gebruikt door iemand andere gezinsleden.

Vegan

De producten van Lamazuna zijn vegan en worden verpakt in een kartonnen doosje.

Ingrediënten

calcium carbonate, cocos nucifera (coconut) oil*, stearic acid, sodium cocoyl isethionate, mentha piperita (peppermint) oil*, coconut fatty acid, sodium isethionate, aqua/water, limonene gecertificeerd biologisch.