Houten garage Joueco

56,99 incl btw

1 op voorraad

Beschrijving

Is jouw kind ook zo gek op auto’s? Dan mag deze mooie garage niet ontbreken! Deze houten garage van Joueco is stevig en mooi vormgegeven. Het nodigt direct uit om er mee te gaan spelen. Tijdens het spelen wordt de fantasie van je kind geprikkeld en daarnaast de motoriek gestimuleerd. Garant voor veel speelplezier!

De garage is voorzien van een lift. Inclusief auto’s en een helikopter!

Geschikt vanaf 3 jaar.

Inhoud:
1 garage
3 auto’s
1 helikopter
1 slagboom
3 verkeersborden
8 losse wegdelen

Auto’s en helikopter

Deze houten garage van Joueco wordt geleverd inclusief 3 houten auto’s en een houten helikopter. Daarnaast ook nog 3 verkeersborden, een slagboom en 8 losse wegdelen. Dit maakt de garage zeer compleet! De garage combineert ook uitstekend met ander speelgoed materiaal. De spel mogelijkheden zijn hiermee eindeloos!

lift

De houten garage is voorzien van een lift. Deze lift is eenvoudig te bedienen door je kind. Door te draaien aan de hendel gaat de lift omhoog of omlaag. De lift is ook vast te zetten met deze hendel zodat de auto’s er in of er uit kunnen rijden.
Rijden de auto’s via een lange weg omhoog of gaan ze via de lift? Je kind bepaalt het helemaal zelf. Keer op keer, op en neer, bedient je kind de lift met een hendel. Eenmaal aangekomen op de juiste verdieping, wordt de lift vastgezet door middel van de hendel. Een auto heeft dan genoeg tijd om erin of uit te rijden.

De houten garage van Joueco is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

> Alles van houten speelgoed
> Meer van Joueco

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten garage Joueco” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.