Top

Houten hijskraan Joueco

  • Houten hijskraan Joueco
  • Houten hijskraan Joueco
  • Houten hijskraan Joueco
25,95
per Stuk
Binnenkort weer leverbaar

Houten hijskraan Joueco


Deze mooie hijskraan is volledig gemaakt van hout. Garant voor uren speelplezier!

Stimuleert de ontwikkeling

Tijdens het spelen met deze houten hijskraan wordt er op een spelenderwijze de ontwikkeling gestimuleerd. Zo wordt er bijvoorbeeld tijdens het spel van je kind geoefend met de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie. Daarnaast wordt ook de fantasie en creativiteit van je kind gestimuleerd. Het spel is open en de mogelijkheden eindeloos!  

Verbeelding

De verbeelding wordt volop gestimuleerd, je kind zit bijvoorbeeld ineens in een grote bouwput of welke andere plaats dan ook. Het is elke keer een verrassing waar je kind is met deze houten hijskraan.

Behalve de meegeleverde lading, takelt je kind het ene na andere ding omhoog om te verplaatsen. Zie hoe je kind zijn of haar fantasie gebruikt!

Mogelijkheden Houten hijskraan


Takelen maar

Je kind zet het platform neer en plaatst de lading op het platform. Hij/zij laat de kabel zakken en maakt de haak vast aan de touwen van het platform. Eenmaal vast kan je kind door aan de rode knop te draaien het platform met lading omhoog te tillen. Op de juiste hoogte? zet de knop vast met de houten pal en het platform met lading blijft op dezelfde hoogte hangen.

Alle kanten op

Nu draait je kind de kraan de kant op waar de lading moet worden neergezet. Dit kan heel makkelijk omdat deze houten hijskraan geheel om zijn as draait.

Cabine

Een kraan is natuurlijk niet compleet zonder een cabine waarin de bestuurder zit. Je kind schuift de cabine omhoog en omlaag en zet de cabine vast met een houten pin. Er is in de cabine ruimte voor een poppetje. Je kind weet hier vast raad mee.

Veel plezier

Deze houten kraan zorgt voor uren plezier en is onmisbaar op elke bouwplaats!

Inhoud:
  • Kraan
  • lading bestaande uit 2 blokjes
Afmeting verpakking: 40 x 26 x 13 cm (L x B x H)

Geschikt vanaf 3 jaar.

> Alles van houten speelgoed
> Meer van Joueco

Artikelnummer: 800117