Top

Grijp- en bijtspeelgoed

Grijp- en bijtspeelgoed


Het duurzaam grijp- en bijtspeelgoed van Sophie de Giraf is een goed voorbeeld van een lijn producten dat veilig en gifvrij zijn en met een gerust hart aan baby's gegeven kan worden.
Al het grijp- en bijtspeelgoed voor baby's dat je hier vind bij Felicia's Choice is veilig en gifvrij.
loading
close


close
min: max:

Green Toys

Green Toys zijn gemaakt van gerecycled plastic en vrij van schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld BPA. Hierdoor kan je bijtspeelgoed van Green Toys met een gerust hart aan je kinderen geven.

Hape

Hape is een fabrikant die speelgoed maakt van duurzame materialen. Speelgoed die creatief ontworpen en ecovriendelijk is. Noch de cultuur, noch de taal, noch het geslacht remt het intuïtief proces van het spel.

Käthe Kruse

Käthe Kruse is een merk dat poppen van hoge kwaliteit maakt. De poppen die bij Felicia's Choice beschikbaar zijn, zijn allemaal van biologisch katoen gemaakt met organische vulling. Het hout is duurzaam en afgewerkt met bijenwas. Leuk om mee te spelen en ideaal bij doorkomende tandjes!

Oogaa

Het bijtspeelgoed van Oogaa is gemaakt van siliconen. Deze siliconen bijtring is hier perfect voor, het masseert namelijk het tandvlees, wat prettig aanvoelt en de pijn doet verminderen. De bijtring is 100% veilig want het bevat geen BPA, ftalaten en PVC. Deze siliconen bijtring is licht van gewicht en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

Voordelen van Siliconen:

  • Vrij van BPA, ftalaten en PVC.

  • Bevat geen geur en smaak.

  • Bacteriën en schimmels hebben minder kans om te groeien op siliconen.

  • Mag in de vaatwasser, vriezer en sterilisators.

  • Bestand tegen hitte.

  • Makkelijk schoon te maken met een sopje of in de vaatwasser.

Sophie de Giraf

Het bijtspeelgoed van Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurrubber afkomstig van de Hevea boom en volledig vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, ftalaten en BPA. De gebruikte verf is voedingsmiddelenverf, dus volkomen veilig. Het speelgoed stimuleert alle zintuigen; voelen, proeven, ruiken, luisteren en kijken.

Merken die je bij ons kan krijgen: > Alles van speelgoed