Top

Grapat

Grapat Houten speelgoed bij Felicia's Choice

Grapat houten speelgoed


Grapat houten speelgoed staan garant voor een fantasierijk spel! De spel mogelijkheden zijn eindeloos met de Nins®, munten, ringen, bakjes en de prachtige speelsets voor tijdens de verschillende seizoenen.
 
Bestel en ontdek vandaag nog het prachtig houten speelgoed van Grapat waarbij je kind zijn fantasie mag gebruiken!
Grapat ringen 18

Grapat ringen 18

€ 14,20
Grapat munten 36

Grapat munten 36

€ 18,90
Grapat munten 18

Grapat munten 18

€ 14,75
Grapat huizen en nins

Grapat huizen en nins

€ 47,60
Grapat huizen

Grapat huizen

€ 35,00
Grapat stapeltoren Pinokkio

Grapat stapeltoren Pinokkio

€ 16,60
Grapat herfstbos speelset

Grapat herfstbos speelset

€ 41,80
Winter speelset Grapat

Winter speelset Grapat

€ 31,65
Herfst speelset Grapat

Herfst speelset Grapat

€ 31,65
Zomer speelset Grapat

Zomer speelset Grapat

€ 31,65
Binnenkort weer leverbaar
Lente speelset Grapat

Lente speelset Grapat

€ 31,65
Grapat bakjes, eikeltjes en pincet

Grapat bakjes, eikeltjes en pincet

€ 39,80
Grapat weekkalender

Grapat weekkalender

€ 39,60
Grapat bakjes, knikkers en pincet

Grapat bakjes, knikkers en pincet

€ 39,70
Grapat bakjes met ballen

Grapat bakjes met ballen

€ 43,10
Grapat Nins, ringen en munten

Grapat Nins, ringen en munten

€ 38,30
Grapat Nins, bakjes en munten

Grapat Nins, bakjes en munten

€ 38,30

Over Grapat houten speelgoed


Grapat is een Spaans merk dat ontstaan is uit een behoefte voor speelgoed met een open eind. Grapat is een klein familiebedrijf die zich inmiddels gevestigd heeft op het platteland. Ze zagen de behoefte en noodzaak die kinderen hebben om te spelen. Het belang van spel zonder regels waarbij alles goed is. Vrij spel, losse delen, open en ongestructureerd materiaal, waarmee alledaagse dingen verwerkt kunnen worden. Het materiaal veranderd in wat zij besluiten.

Grapat maakt prachtig houten speelgoed zonder instructies, speelgoed met een open eind. Ze staan voor vrij spel zonder tijdslimiet waarbij de motivatie ontstaat voor het leren en ontdekken. Houten speelgoed dat motiveert, uitnodigend is en stimuleert tot creativiteit en een fantasierijk spel!

Kleurstoffen uit de natuur

De producten zijn zelfgemaakt en met de hand beschilderd. Grapat speelgoed werkt met kleuren uit de natuur die aansluit bij de seizoenen, de veranderingen van het klimaat, het zonlicht. Kleur verbindt met emoties.
De kleurstoffen die gebruikt worden om te verven zijn op waterbasis en niet giftig. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften van speelgoed EN / 71-3: 2014 + A1: 2014 / 2013. Door het werken met kleurstoffen is het mogelijk om contact te houden met het hout. De kleurstof trekt diep in het hout en zal niet gaan bladeren. Wel is het mogelijk dat na contact met speeksel wat kleur verlies optreed. Dit is geen probleem want de kleurstoffen zijn veilig en niet giftig!

Het houten speelgoed wordt afgewerkt met wassen en oliën van plantaardige oorsprong. De oliën kunnen een sterke aroma hebben, maar deze gaat verloren met een aantal dagen.

De werkplaats ligt op het platteland dicht bij de natuur, hierdoor kunnen sommige kleuren en tonen variaties hebben. Afhankelijk van de vochtigheid en de wind kan de kleurstof anders in het hout impregneren.

Duurzaam hout

Het hout dat Grapat speelgoed gebruikt komt uit duurzaam bosbeheer. Grapat speelgoed gebruikt beuken en berken hout. Hout is de bron dat Grapat dagelijks inspireert. Het is robuust, zacht en hard, het is warm,  het geluid is goed en het ruikt goed.

Bijna alle medewerkers komen uit de nabij gelegen omgeving, bij Grapat geloven ze dat je moet zorgen voor de lokale omgeving. Betrokken zijn bij het proces en geven om de mensen. Zorgen voor de mensen met geduld.

Nins, ringen, munten en bakjes


Er zijn eindeloos veel spel mogelijkheden met de Nins®, ringen, munten en bakjes van Grapat!
Kinderen mogen hun eigen fantasie gebruiken tijdens het spel doordat het spel nog volledig open ligt. Het zijn eenvoudige spelmaterialen waarbij het kind een eigen invulling geeft materiaal en spel.

Speelsets

De prachtige speelsets voor tijdens de verschillende seizoenen (herfst, winter, lente en zomer), deze staan erg leuk op de seizoenstafel. Naast dat het mooi staat op de seizoens- of thematafel, spelen kinderen hier ook graag mee! De jaarkalender en de weekkalender van Grapat zijn fantastisch mooi en praktisch! Deze kalenders geven je kind inzicht in de dagen van de week en de , maanden van het jaar. Kortom Grapat staat garant voor uren speelplezier!