Wobbel linnen-whitewash vilt poeder roze

159,00 incl btw

1 op voorraad

Beschrijving

De Wobbel linnen-whitewash vilt poeder roze is een fantastische balance board wat jong en oud doet bewegen! Deze balance board met poeder roze wolvilt is niet alleen super tof om op te balanceren, maar ook om op te relaxen. Daarnaast wordt de Wobbel gebruikt als brug, tunnel, krukje of wat je ook maar bedenkt. Het is allemaal mogelijk!

Blikvanger

Wobbelen, wiebelen, eroverheen/eronderdoor kruipen of bewegen op een bord! Met deze linnen-whitewash versie in combinatie met het mooie wolvilt poeder roze kan het allemaal! Een echte blikvanger voor in elk huis.

Levering

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld en betaald, is dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro en België vanaf 100 euro!

Fantasie

Kinderen hebben geen instructie of gebruiksaanwijzing nodig, alleen wat verbeelding en hun fantasie!

Kameleon

Elk kind heeft zijn eigen verbeelding en fantasie, die hij gebruikt in zijn spel met de Wobbel linnen-whitewash vilt poeder roze. Zo is het mogelijk dat dit speelgoed elke dag weer iets anders is.

Is het een balansbord, krukje, voetbaldoel, klimtoestel relaxstoel, wip, schommel, racebaan of poppenkast? Of is het toch de rug van een olifant? Het biedt kinderen heel veel mogelijkheden voor uren speelplezier. Een echte Kameleon die Wobbel!

Waldorf school

De Wobbel is een echte Waldorf klassieker in een nieuw jasje. Deze balansbord vindt zijn oorsprong uit de Waldorf school, in Nederland beter bekent als de vrijeschool.

Volwassenen

De Wobbel is er niet alleen voor kinderen maar zeker ook voor volwassen. Deze balance board is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld yoga oefeningen of om je been spieren te trainen. De Wobbel geeft ontspanning en werkt rustgevend!

Combineert met ander speelgoed

Deze balansbord stimuleert bewegen, een vrij en fantasierijk spel. Combineert perfect met ander speelgoed en spel materiaal. Een mooi voorbeeld is WayToPlay. Met of zonder ander speelgoed een garantie voor uren speelplezier!

Inhoud

1 Wobbel linnen-whitewash vilt poeder roze.

> Alles van houten speelgoed
> Alle Wobbels
> Meer van Wobbel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wobbel linnen-whitewash vilt poeder roze” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.