Uitbreidingsset bochten WayToPlay

13,00 incl btw

3 op voorraad

Beschrijving

Bochten, bochten, bochten en nog eens bochten! Extra bochten voor bij je nieuwe of huidige WayToPlay set(s). Wat is er leuker voor je kind dan door nog meer bochten te kunnen scheuren of driften.

In deze Uitbreidingsset bochten krijg je 4 extra opties linksom of rechtsom. Natuurlijk bedrukt met lijnen en in dezelfde stijl als de andere WayToPlay baandelen.

Over WayToPlay

Waytoplay is een fantastische autobaan gemaakt van flexibele rubberen baanonderdelen. De flexibele wegdelen maken deze autobaan uniek! Alle wegdelen kunnen als puzzelstukken aan elkaar gekoppeld worden en vormen iedere keer weer een nieuwe route. Daarnaast kunnen alle baanonderdelen gebruikt worden op verschillende ondergronden doordat deze vervaardigd zijn uit soepel rubber. Een drempeltje hier of daar is geen probleem! De weg vormt zich naar de grond waar de snelweg op geplaatst wordt en omdat het van rubber is, raken de auto’s nooit in een slip. Slijtvast, stevig en geschikt voor binnen en buiten!

Schoonmaken baanonderdelen

De baanonderdelen kunnen eenvoudig schoon gemaakt worden doormiddel van een vochtige doek of met een sopje onder de kraan.

Inhoud uitbreidingsset

waytoplay Uitbreidingsset bochten:

  • 4 bochten

Deze set wordt geleverd zonder auto’s. Wij hebben nog leuke auto’s om je set helemaal compleet te maken: Voertuigen.

> Alle overig speelgoed
> Meer waytoplay producten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Uitbreidingsset bochten WayToPlay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
Your cart is currently empty.