Way To Play

Way To Play - Felicia's Choice
Way To Play – Felicia’s Choice

Je kind maakt hiermee de mooiste banen in de tuin, badkamer of gewoon in huis. Way to Play is Nederlandse ontwerp en Duitse degelijkheid: het beste van 2 werelden! Heb jij dit mooie speelgoed al in huis?

Ondergrond

Het maakt niet uit wat voor ondergrond er is, tegels, grind, zand of gras. De weg kan erop liggen. Ook een drempeltje is geen probleem, de weg kan er zo overheen gaan, wat het speelplezier weer verhoogd.

Maak je wegdelen vochtig en plak ze tegen de wand van de badkamer, je kind kan hierna de wand van de badkamer ook als weg gebruiken. Erg leuk voor tijdens het badderen.

Unplugged en offline

Creativiteit staat boven aan bij Way to play! Het spel creëren de kinderen zelf, Way to play levert alleen de basis. Creatief spelen bevordert kinderen in hun ontwikkeling! Ze worden vindingrijk, leren oplossingsgericht denken en de creativiteit wordt gestimuleerd. Belangrijke eigenschappen voor nu en later! Dit is pas echt snoerloos speelplezier, 100% unplugged en offline!

Dutch Design

Way to Play is bedacht in Nederland door een vader die in zijn jeugd graag met auto’s speelde. Toen zijn zoon dezelfde voorliefde hebt, bedacht hij de Way to Play sets. In samen werking met een Duitse fabriek werd de supersterke, weerbestendige autobaan ontwikkeld.

Compleet assortiment

Van ringwegen tot complete snelwegen. Via een bochtige weg naar een ruststop op een mooie parkeerplaats, welke je ook wilt: bij Felicia’s Choice zijn alle sets beschikbaar en snel leverbaar!

Verzendkosten

De verzendkosten zijn als volgt:
Nederland 4,95 euro per bestelling en boven de 50 euro hoef je geen verzendkosten te betalen
België 5,95 per bestelling en boven de 100 euro hoef je geen verzendkosten te betalen.

Kijk voor meer informatie op onze pagina met informatie over verzendkosten

Levertijd

Als je besteld op een werkdag voor 16:00 uur, dan krijg je in de avond een mailtje van ons met een track en trace code en wordt het pakketje dezelfde dag verzonden via PostNL. PostNL levert meestal de volgende dag het pakketje bij je thuis.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.feliciaschoice.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 119 reviews.
Cart
Your cart is currently empty.