Jeej wat een leuke vormenstoof van Joueco - Felicia's Choice

Review houten vormenstoof van Joueco

24-9-2017: Getest door: Nicole en haar dochter Lilly.

Review Houten vormenstoof Joueco

Onlangs deden wij een oproep via Facebook wie voor ons de houten vormenstoof van Joueco wilde gaan testen. Hier kwamen veel reacties op en inmiddels hebben Nicole en haar dochter Lilly voor ons de vormenstoof uitgebreid getest en geven dit product maar liefst een dikke 8,5!  Ben je benieuwd wat ze verder vinden van deze vormenstoof? Lees dan de review hieronder.

Wat is je algemene indruk van deze houten vormenstoof?

Bij het zien van de doos werd mijn dochtertje gelijk enthousiast (door de kleurtjes en uiterlijk). Nadat ik het kartonnen doosje had geopend werd de vormenstoof gelijk vol bewondering onderzocht door mijn dochtertje. De combinatie van hout en kleur vind ik (mama) erg leuk. De vormenstoof oogt erg degelijk en uitdagend.

Wat vind je van de kwaliteit?

Ik vind de kwaliteit erg goed. Mijn dochtertje ‘’gooide’’ de vormenstoof meermaals rond om zo de kant waar ze het vormpje in wilde doen boven kwam te liggen. De vormenstoof kan erg goed tegen een stootje. Kindjes kunnen kleine ‘’slopertjes zijn’’ maar ik denk dat ze deze niet zomaar kapot krijgen.

Houten vormenstoof Joueco kan open en dicht!

Wat zijn de plus punten van dit product?

Ik vind de vormenstoof een mooi modern design hebben in vergelijking met ander houten speelgoed dat vaak in mijn beleving een beetje ouderwets oogt. De vormenstoof is erg uitdagend waardoor hij erg leuk is om mee te spelen voor verschillende leeftijden en niet alleen voor hele jonge kindjes. Wat ik ook erg leuk vind aan dit product is dat mijn dochtertje door de moeilijkheidsgraad erg lang geboeid blijft om met de vormenstoof te spelen en niet na 5 minuten het al ‘’gezien heeft/er op uit gekeken is’’. 

Houten vormenstoof vol? leegmaken dan maar!

Wat zijn de min punten van dit product?

Ik kan eigenlijk bijna geen minpunten vinden. Het enigste wat ik een minpunt vind is dat de klep van de vormenstoof niet op ‘’slot’’ kan. Mijn dochter draait de vormenstoof op zijn kant zodat de juiste kant waar het vormpje in moet boven komt te liggen, het klepje kan hierbij makkelijk open, waardoor de vormpjes die ze er al in had gedaan eruit vallen.

Zou je deze vormenstoof aanbevelen aan anderen?

Ik zou het product zeer zeker aanbevelen aan anderen. Ik denk dat het bijvoorbeeld een heel leuk cadeautje is om te geven of te krijgen voor een verjaardag.

Welk cijfer geef je deze houten vormenstoof?

Ik vind dat de vormenstoof een dikke 8,5 verdiend!

Houten vormenstoof van Joueco is een echte aanrader!

Aanvullende opmerkingen:

Een echte aanrader de houten vormenstoof van Joueco! De adviesleeftijd zou wellicht iets hoger mogen zijn i.v.m. de moeilijkheidsgraad om te begrijpen waar de vormpjes in moeten maar het is ook erg leuk om gewoon met de vormpjes te spelen of ze gewoon via de klep in en uit de vormenstoof te doen. Mijn dochtertje begon uit zichzelf met de vormpjes te stapelen wat ook heel erg leuk is.

Naar het product in de webshop

Meer houten speelgoed
Alle producten van Joueco

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.feliciaschoice.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 116 reviews.
Cart
Your cart is currently empty.