Even voorstellen… Het gezicht achter de webshop

25-08-2017 – door Patricia Rietveld

Vanaf heden zal ik (Patricia) de eigenaresse van Felicia’s Choice met enige regelmatig een blog schrijven. Via dit blog wil ik jullie een kijkje geven in ons leven, een druk gezin met daarbij het runnen van de webshop. Hoe ik dit alles ga invullen zal in toekomst zich verder uitwijzen.

Om te beginnen zal ik je zeggen dat ik het eigenlijk doodeng vind om te gaan schrijven en dit te laten lezen aan “onbekende” mensen, maar stiekem lijkt het mij ook gewoon super leuk! We zullen zien. 🙂

Even voorstellen dan maar, begint wel zo makkelijk! Het gezicht achter de webshop ben ik dus, Patricia, 33 jaar en woonachtig in Oudewater. Gelukkig getrouwd met de voor mij liefste man (Arjan) en beste papa ever en samen hebben wij 2 kinderen. Een dochter Felicia van juni 2013 en een zoon Sem van mei 2015.

Zwanger

Inmiddels ben ik 17 weken zwanger van ons 3e kindje die wij als het goed is volgend jaar mogen verwelkomen! Super spannend en leuk! Mama worden en zijn is zo iets bijzonders, zo bijzonder dat het eigenlijk niet te beschrijven is! Felicia verheugd zich enorm op het krijgen van een broertje of zusje, al vertelt ze iedereen dat ze een zusje krijgt haha (wij weten het geslacht niet). Felicia wilt gewoon heel graag een zusje! ♥

Hobby’s

Uiteraard heb ik hobby’s naast mijn gezin en de webshop, zo vind ik het erg leuk om te fotograferen en schminken doe ik ook graag. Sem en Felicia willen met enige regelmaat graag geschminkt worden en daar maak ik dan graag gebruik van om te oefenen. Verder organiseer ik samen met een andere moeder 1x in de maand het Mama café in Woerden, dit is elke 3e donderdag van de maand. Ontzettend leuk om andere moeders te ontmoeten en samen informatie uit te wisselen over onze kinderen, de opvoeding of wat dan ook. Mocht je in de buurt wonen kom dan zeker een keertje langs! Tot zover voor nu.

In het volgend blog kan je lezen waarom ik deze webshop gestart ben, tot dan! 

Liefs Patricia

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.feliciaschoice.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 116 reviews.
Cart
Your cart is currently empty.