Betaalmethodes/betalingsmogelijkheden


Je kan jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Ideal

Veilig en makkelijk betalen bij Felicia's Choice met Ideal!


Met iDEAL betaalt u veilig en vertrouwd online via jouw eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en na autorisatie van de betaling wordt je direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Ook wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan over tot verwerking van jouw bestelling. iDEAL is de meest gebruikte manier om online betalingen te doen in Nederland.

Je kan iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Betalen via Ideal is bij Felicia’s Choice gratis!Bancontact/Mistercash

Veilig en makkelijk betalen bij Felicia's Choice met Ban contact!


Met Bancontact/Mister Cash betaalt je veilig en vertrouwd met je pas of via de app. Alles gaat via jouw eigen bank. Bancontact/Mister Cash is gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor jou ingevuld en na autorisatie van de betaling wordt je direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Ook wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan over tot verwerking van jouw bestelling. Bancontact/Mister Cash is de meest gebruikte manier om online betalingen te doen in België.

Betalen via Bancontact/Mistercash is bij Felicia’s Choice gratis!Sofort Banking

Veilig en makkelijk betalen bij Felicia's Choice met Sofort Banking!


Met SOFORT Banking betaald je online eenvoudiger dan ooit. Je gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat jouw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

Betalen via Sofort Banking is bij Felicia’s Choice gratis!Overboeking


Betalen via overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via jouw eigen vertrouwde bankomgeving kan een betaling aan ons worden voldaan. Klopt een transactie niet? Dan wordt automatisch het geld van de transactie weer terug gestort.
Als de betaling is gedaan, dan worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan over tot verwerking van jouw bestelling.

Betalen via overboeking is bij Felicia’s Choice gratis!PayPal

Veilig en makkelijk betalen bij Felicia's Choice met PayPal!


Wereldwijd is PayPal een populaire en veelgebruikte manier van online betalen. Via een persoonlijk (en gratis) account, kan je jouw online aankopen direct online betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo. Dit kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet en zonder het invullen van bank of creditcardgegevens.
Als de betaling is gedaan, dan worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan over tot verwerking van jouw bestelling.

Betalen via Paypal is bij Felicia’s Choice gratis!


Belfius Direct Net


Betalen met Belfius Direct Net is betalen via één van Belgisch grootste banken. Belfius voorziet in een eigen betaaloplossing. Belfius klanten kunnen via hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar.
Als de betaling is gedaan, dan worden wij geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan over tot verwerking van jouw bestelling

Betalen via Belfius is bij Felicia’s Choice gratis!


Credit card


Met een creditcard kunt u aankopen doen waarbij het te betalen bedrag niet direct van uw rekening wordt afgeschreven, maar waarvoor de creditcardmaatschappij u periodieke rekeningen stuurt. Wij ontvangen wel direct de betaling per creditcard, waardoor wij jouw bestelling ook direct verder kunnen verwerken. Daarnaast zijn jouw aankopen via creditcard vaak verzekerd.

Betalen via Credit card is bij Felicia’s Choice gratis!

Cart
Your cart is currently empty.